The istanbul da 30 günlük hava durumu Diaries

Wiki Article

İstanbul, Belgrat ormanları sayesinde de bolca yağış almaktadır. Yıllık ortalama 720mm ile 800mm arası yağış düşmektedir. İstanbul’a düşen yıllık yağışın 35%’i kış aylarında, 23%’ü İlkbahar aylarında, 14%’ü yaz aylarında ve geri kalan 28%’i sonbahar aylarında gerçekleşmektedir. İstanbul Karadeniz ikliminin etkisi altında kaldığı için birçOkay ile göre daha çok yağış almaktadır. İstanbul’un yağış miktarının fazla olmasının diğer sebebi ise sahillerde hava kütleleriyle deniz arasındaki bağlantıdır. Bu sahillerde yaz aylarında deniz suyu sıcaklığı ile hava kütlelerinin sıcaklığı genel olarak birbirine çAlright yakındır. Fakat bazı Temmuz ve Ağustos aylarında hava sıcaklığı deniz suyu sıcaklığından daha yüksek olabilmektedir. Sonbahar ve kış aylarında deniz suyu sıcaklığı hava sıcaklığından daha yüksektir.

İstanbul 60 günlük hava durumuİstanbul hava durumu 60 günlükmeteoroloji İstanbulİstanbul freemeteohava durumu İstanbulİstanbul yarınki hava durumuntv hava İstanbulmgm hava İstanbulİstanbul hava durumumgm İstanbulİstanbul saatlik hava durumu

Ancak, bazen İstanbul’da beklenmeyen hava koşulları meydana gelebilir ve bu nedenle hava durumu tahminlerinin doğruluğu düşebilir.

İstanbul'a son olarak 2022'nin son günlerinde kar yağmış, yağışlar Silivri ve civarında etkisini göstermişti.

Nüfus yoğunluğu bakımından en kalabalık kentlerden birisi olan İstanbul, yaz aylarında sıcak bir iklime sahiptir. Karadeniz kesimlerine yakın bölgelerde zaman zaman yağışlar olabilir.

Haberturk.com here yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve Haberturk.com bunlardan sorumlu tutulamaz.

İstanbul hava tahminleri, uyarı ve diğer paylaşımlarımızdan yararlanmak için hava durumu 15 günlük sosyal medya kanallarımızı takip edebilirsiniz.

If a substatus code isn't going to exist, use the actions over to assemble additional information regarding the supply of the error. View more information »

Kışın soğBritish isles zamanlarında yer yer buzlanma ve don tehlikeleri de söz konusudur. Çok sık yaşanmasa da bu durumlara karşı da tedbirli olmakta fayda vardır. Soğuk havalarda ısı derecesi kadar don ve kar tehlikesine karşı da hava durumuna bakılması gerekir.

Bu tahminler, meteorolojik veriler ve hava durumu modelleri kullanılarak hesaplanır ve hava durumu tahminlerinin doğruluğu, meteorolojik verilerin doğruluğuna ve hava durumu modellerinin güncelliğine göre değişebilir.

Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler Haberturk.com yorum sayfalarında paylaşılamaz.

Devlet Resmi hava tahminlerinin yanında özel olarak hava tahmnileri bilgisi sunan hava durumu 15 günlük Website sitemizden yararlanabilirsiniz. İstanbul hava durumu fifteen günlük sitemizdeki sıcaklık değereleri ve uyarılar farklılık gösterebilir. Bu sebeple şiddetli hava olayları, ani yağış ve fırtına gibi durumlarda her iki kaynağı karşılaştırmanız önerilir.

This generic 403 error signifies that the authenticated person is not authorized to use the requested useful resource. A substatus code within the IIS log data files really should reveal The key reason why for that 403 error.

Ancak güney kesimlerinde kuraklık söz konusudur. Kuraklığın yaşandığı yani yağışların olmadığı bölgelerde yaz sıcakları daha yüksektir. Yağışlı bölgelerde ise yağmur ile birlikte gelen ılıperson bir iklim vardır. Bu ılımale iklim sonbaharın sonuna kadar devam eder.

Report this wiki page